Skip to content

Vastgoed versus aandelenbeleggen

Real Estate Investment Stock Photos, Images and Backgrounds for Free Download

Als veel mensen erover nadenken om geld te verdienen met beleggen in onroerend goed, stellen ze dit gelijk aan het omgooien van eigendommen. Net zoals je op sommige van die tv-programma’s kijkt. Nou ja, return on investment berekenen aangezien het daar gebeurt, is er misschien wel een manier. Een manier die belooft het potentiële risico op verlies aanzienlijk te verminderen, en die u tegelijkertijd tijd en geld geeft om de waarde van uw onroerend goed te verhogen voordat u het verkoopt.

Wanneer u belegt in aandelen of obligaties, heeft u feitelijk geen controle over waar uw harde werk naartoe gaat of hoe dat bedrijf wordt beheerd. In tegenstelling tot Warren Buffet, die normaal gesproken de volledige controle over de entiteit verkrijgt door een meerderheid van de aandelen te kopen, heeft de reguliere belegger geen macht over de dagelijkse activiteiten van het bedrijf waarvan hij aandelen of obligaties bezit. Bovendien zijn hun aandelen of obligaties meestal niet gedekt door iets tastbaars. Echtscheidingsadvocaten in Atlanta zaken, eenvoudig als zekerheid, vergeet dat het een stuk papier is en de hoop dat je in de toekomst een markt van kopers voor dat stuk papier kunt hebben. Bij onroerend goed krijgt u een akte van een paar eigendommen; de eigendom van het goed wordt in de naam gedefinieerd. Jij bepaalt wat er gebeurt. Jij bent de baas. Kijk uit: uw kapitaal wordt gedekt door de eigendomstitel van onroerend goed.

Als ondernemer wilt u echter uw rendement maximaliseren met uw investering. Dus wie kan de publieke aandacht vestigen op uw onroerend goed in Brazilië en maximaliseert u de potentiële inkomsten ervan? Zoals gezegd is het toerisme in Brazilië ideaal en groeit het voortdurend.

Het eerste dat een verzekeringsagent voor u zal doen, is helpen bij het bepalen van de prijs van uw bezittingen. U wilt uw onroerend goed niet tegen dubbele kosten aanbieden, omdat het eigenlijk niet wordt aangeboden. Op dezelfde manier zult u uw onroerend goed niet voor de helft van het geldbedrag willen aanbieden, omdat u ervan uitgaat dat u uzelf bedriegt met dat prijsdifferentiatie. Als de informatiemolen zo is dat uw huis in uw buurt in uw stad op ongeveer $ 200.000 kan worden gewaardeerd, dan is een goed ontwikkeld lichaam sterker op de markt voor dat specifieke. Als je toevoegingen aan het huis aanbrengt die het meer waard kunnen maken, dan ben jij iemand die die dingen eraan toevoegt. De makelaar in onroerend goed heeft veel van die gegevens binnen handbereik via zijn abonnementen en door zijn kennis van de wereld.

Sommige mensen huren eigendommen zonder zelfs maar na te denken over wat mogelijk zou kunnen zijn, echt een mogelijkheid vinden om het huis op een paar punten te vinden. Op basis van deze schikking kunt u misschien helpen om een ​​deal te sluiten met de verkoper voor het bedrag dat u werkelijk kunt investeren in het reguliere gebruik van het onroerend goed en daarna te betalen zoals het binnen de looptijd van het huurcontract valt. Het kan ook haalbaar zijn om net meer te krijgen dan elke huurbetaling die wordt gecrediteerd om de prijs te verkrijgen. Ontdek dit idee.

Het is van cruciaal belang om een ​​makelaar te vinden die daadwerkelijk ervaring heeft in deze sector. Klanten van een grote makelaar zijn vaak verwijzingen van andere tevreden klanten. Als u iemand kent die ervaring heeft met het kopen van een nieuw huis op de lokale markt, vraag hem dan naar zijn blootstelling aan een bepaalde makelaar. Vink een optie aan die grotendeels betrekking heeft op de goedkeuring van klanten.

Parker Peery Properties is van mening dat traditionele vastgoedbedrijven te veel gebieden hebben die verbetering behoeven. Dus ze zijn hier om de oude manier van leven te sluipen. Ze pionieren met een ‘ander’ type vastgoedbedrijf, omdat hun focus op u, hun gewaardeerde klant, ligt; en ook uw behoeften zijn hun top.

Published inBusiness
A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.