Skip to content

Instructies voor het maken van een BitQT-account.

Abonneer op de app

Om geld te verdienen via de app moet je eerst een account aanmaken. Ga meteen door het formulier in te vullen op de hoofdpagina van BitQT. Geef ons gewoon je naam, nummer en e-mailadres. Vervolgens kunt u uw account gemakkelijk veilig houden door een wachtwoord te maken. Zodra dit is gedaan, wordt u onmiddellijk verbonden met een makelaar op het platform.

Gebruik het gratis proefaccount

Een van de beste delen over het gebruik van BitQT is dat je het eerst kunt testen met een demo-account. Wanneer u een testaccount in de app maakt, heeft u de mogelijkheid om een rondleiding te maken. Vervolgens kunt u een gesimuleerd krediet van $ 1.500 gebruiken om de geautomatiseerde handelsfuncties van de app uit te proberen.

Maak je account actief

Het is tijd om je hand te proberen bij Live Trading nadat je voldoende tijd hebt gestoken om te oefenen. De handelsruimte van BitQT is waar u het programma instructies kunt geven over hoe u verschillende cryptocurrencies kunt verhandelen.

Betalingsinitiatieven

Wanneer u zich comfortabel voelt met de functies van het demo-account, kunt u doorgaan met het maken van een echt account. Het is mogelijk om te gaan met slechts $ 250. Na een winstgevende run kunt u de opbrengst uitbetalen of opnieuw beleggen zoals u dat wenst. BitQT accepteert betalingen via Neteller, Skrill en de bovengenoemde creditcards.

Hoeveel geld kun je verdienen met BitQT?

Als je nieuw bent in de handel, is het een goed idee om een demo-account te gebruiken om eerst te oefenen met nepgeld. Wanneer u comfortabel bent met de functionaliteit van de site, kunt u beginnen met het maken van kleine transacties. Naarmate u ervaring en zelfvertrouwen opdoet, kunt u besluiten om uw initiële investering in elke handel te verhogen.

Advies voor beginnende handelaren

Blijf alert op uw handelsgewoonten. Hier zijn enkele manieren waarop nieuwkomers hun verliezen kunnen verminderen:

De aanbevolen eerste handelsdeposito is $ 250. De handelaar neemt niet meer dan de nodige hits als ze uiteindelijk verliezen.

Neem altijd geld terug dat de markt je heeft gegeven en zet een deel ervan terug in de markt. Vanwege het hoge risico om de hele investering te verliezen, moeten ze nooit het risico lopen om het hele ding te riskeren op een enkele investering.

De handelaar is verplicht om te allen tijde de aanbevelingen van de adviseur te volgen. Studenten moeten ook hun eigen onderzoek doen om zoveel mogelijk te leren over hun gekozen carrièrepad.

Met andere woorden, riskeer alleen wat je kunt verliezen.

Is Bitcoin Pro aanbevolen door beroemde mensen?

Lex Alejandro Bulgheroni

Alejandro Pedro Bulgheroni, een Argentijnse zakelijke magnaat die miljoenen waard is, geeft de voorkeur aan de olie- en gasindustrie. Ondanks beweringen in tegendeel, kan geen online bewijs worden gevonden om hem te koppelen aan de robot BitQT.

De gekozen president, Donald J. Trump

Voormalige VS President Donald Trump is een huishoudelijke naam na zijn tijd in het ambt. Toen hij in 2021 werd gevraagd over Bitcoin, zei Trump dat het “een scam leek” en dat hij er niets mee te maken zou hebben.

Het is Fernando Alonso.

In 2005 en 2006 domineerde de Spaanse coureur Fernando Alonso de Formule 1 en won het kampioenschap. Hoewel Alonso geïnteresseerd is in bitcoin, heeft hij de robot nooit aanbevolen aan bitcoin-handelaars en heeft hij geen banden met de cryptocurrency-industrie.

van Goldman, Sachs & Co.

New York is de thuisbasis van Goldman Sachs, een Amerikaanse investeringsbank. BitQT is niet een van deze bedrijven, ondanks de wijdverbreide overtuiging dat het is, omdat het heeft geïnvesteerd in een breed scala aan technologieën en is betrokken bij een aantal verschillende bitcoin bedrijven.

Is tzrugtrekking van geld toegestaan?

Veel beleggers maken zich zorgen over hoe ze hun fondsen kunnen opnemen na het gebruik van de robot, maar BitQT draagt geen verantwoordelijkheid voor de beveiliging van de fondsen van zijn gebruikers. Het inloggen op uw account bij de bijbehorende makelaar is alles wat nodig is om de intrekking te voltooien, waardoor het proces snel en pijnloos is. Het volgende is de juiste procedure.

Ga verder en log in op het handelsplatform dat door uw makelaar wordt aangeboden.

Om fondsen op te nemen, kiest u de methode die u hieronder wilt gebruiken.

Typ het bedrag dat u wilt intrekken.

Het geld moet binnen 24 uur na het klikken op “Confirm” worden overgedragen.

Het netwerk van makelaars van BitQT accepteert alleen fiat valuta, niet digitale tokens, als betaling. U moet eerst uw activa omzetten in een ondersteunde fiat-valuta voordat u het terugtrekkingsproces start

Published inBusiness
A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.