Skip to content

Hoe u een gezichtsschilder inhuurt voor uw evenement

U moet dus een gezichtsschilder inhuren. Hoewel de kunst van het schminken niets nieuws is voor de meesten van ons die kermissen, beurzen en andere evenementen hebben bezocht die de aandacht van kinderen trekken, is de gewoonte om er een in te huren voor privé, intieme aangelegenheden zoals verjaardagsfeestjes dat wel. Vroeger waren dergelijke inspanningen voorbehouden aan degenen die extravagantie wilden en het geld hadden om het naar zelfs de eenvoudigste bijeenkomsten te brengen. De laatste jaren staat de schminkster op het verlanglijstje van menig kind met een verjaardagsfeestje in het verschiet… tot grote verbijstering van sommige van hun ouders.

Zoals met elke entertainer die u uitnodigt voor uw privé-evenementen, kan het inhuren van een gezichts schilder alphen aan den Rijn een stressvol proces zijn als u niet gewapend bent met een beetje basiskennis en een paar insider-trucs om u te helpen het water glad te strijken. Als je de tijd neemt om je eenden op een rij te zetten en de onderstaande richtlijnen toepast, zal je kleintje blij zijn met een extra speciale traktatie voor zijn/haar speciale dag, en heb je een aantal mooie kleurrijke herinneringen om jezelf op de schouder te kloppen met.

Een schilder inhuren is niet moeilijk. Het kost echter wat tijd als u er zeker van wilt zijn dat u waar voor uw geld krijgt. Met dat gezegd, laten we er meteen in springen!

timing:

Gezichtsschilders zijn tegenwoordig hot bij het plannen van feesten. Zozeer zelfs dat veel bedrijven zijn begonnen met het inhuren van schilders, clowns en andere kinderartiesten voor winkelopeningen, familiedagen en evenementen voor klantwaardering. Waarom vertel ik je dit? Omdat bedrijven meestal drie stappen voor zijn en schilders vaak al maanden voor hun evenement boeken. Wat betekent dit voor jou? Het betekent dat de meeste gevestigde schilders een beperkte beschikbaarheid hebben, vooral als je ze 3 dagen voor je evenement op zaterdag belt. Als het enigszins menselijk mogelijk is, bepaal dan zo snel mogelijk de datum en locatie van uw evenement en ga op zoek naar een schilder. Hoe meer tijd je jezelf geeft om je artiest te lokaliseren voor je evenement, hoe groter de kans dat je er een krijgt die weet hoe je je evenement moet aanpakken, wat neerkomt op een lager stressniveau voor jou!

De juiste schilder vinden:

Ik kom gewoon naar buiten en zeg het: niet alle schilders zijn gelijk gemaakt. Dit is geen flauwekul, het is een feit, en het spijt me als sommige ego’s gekwetst zijn door deze verklaring. Er zijn verschillende gradaties van scheiding binnen de schminkrangen en het is belangrijk om daar iets over te weten als je een weloverwogen beslissing wilt nemen. Ten eerste heb je je professionele gezichtskunstenaar / schilder versus hobbyschilder. De professionele schilder zal een zakelijke benadering van het evenement hebben en alles van het telefonische consult tot de vervolggesprekken en hun uitstraling zal weerspiegelen dat u met een professional te maken heeft. De hobby/nieuwe schilder is of net begonnen en werkt zich op naar professionele status, of is echt iemand die schminken gewoon als een hobby ziet. U betaalt vaak meer voor een professional… en u kent het gezegde over krijgen waar u voor betaalt. Maar iedereen kan zichzelf een professionele schilder noemen en de klant zou niet wijzer zijn, dus wat kun je verwachten van een echte professionele gezichtsschilder?

  • Een website compleet met informatie over de artiest, dienstenaanbod en foto’s van gezichten die hij/zij daadwerkelijk heeft geschilderd. Koper let op! Sommige schilders “lenen” stockfoto’s of afbeeldingen met een watermerk van andere schilders. De reden voor de waarschuwing is dat je misschien niet de kwaliteit van schilderen krijgt die je dacht dat je was. Vraag bij twijfel aan de schilder of elk getoond gezicht door hem/haar is geschilderd. Craigslist is niet per se de beste plek om een professionele schilder te vinden; veel professionals plaatsen echter advertenties die teruglinken naar hun websites op Craigslist om een groter klantenbestand te bereiken.
Published inBusiness
A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.