Skip to content

6.5 Te stellen vragen Een zoekmachineoptimalisatiebedrijf kiezen

Vaak beschouwen sites SEO en PPC-marketing als exclusieve advertentiemodellen. Elke marketingmethode heeft zijn voorstanders. In werkelijkheid hebben beide een investeringsproces. Als u van plan bent een grote SEO-inspanning na te streven, is een PPC-campagne een belangrijke vroege manier.

Ik heb tot mijn ontsteltenis ontdekt dat het bouwen van een ingewikkelde website met alle contentmanagement-dingen, een local seo agency inhuren groot deel van de database-opwinding, niet bepaald de vaardigheden van individuen zijn, die de interesse van zoekmachines wekken. Vreemd genoeg zou dit ook voor internetsurfers kunnen gelden. Een mooie, strakke lay-out met zeer toegankelijke inhoud en intuïtieve navigatie zal zowel door zoekers als door surfers worden herkend. Als je dat deel kunt achterhalen, heb je zojuist ongeveer 90% van de SEO in mijn document vastgelegd.

Nadat ik dit besefte door te lezen in de buurt van de forums van GeekVillage, kan ik beter beginnen met mijn link-seo-campagne. Ik begon op je eigen internet te zoeken naar zoekmachines en e-mailen naar potentiële linkpartners die dezelfde basisinhoud hadden als mijn website.

Inkomende links (van andere websites naar de uwe) leiden tot uw algehele ranking. Je hebt dus een manier nodig om succes te boeken met het opbouwen van links. Met Yahoo Site Explorer kunt u snel en vrij eenvoudig achterhalen welke websites naar uw website linken. U kunt ook informatie naar een spreadsheet exporteren voor extra gebruik.

Mijn vermoedens werden bewaarheid toen ik keek toen je daar eenmaal was. Door gebruik te maken van Flash krijgt elke pagina dezelfde titel- en beschrijvingstags en absoluut geen verbinding met trefwoordzinnen die zijn publiek misschien gewoon in het zoekvak van Google typt. Een SEO-training voor beginners zou veel mogelijkheden voor de site hebben onthuld.

U wilt precies weten welke woordcombinaties het beste bij uw webpagina passen. Zelfs met zoekmachines zoals Goto of Bing en Google! Directories, waar u uw rankings kunt kopen, waarbij u de juiste zoekwoorden kent, kunnen uiteindelijk honderden of duizenden dollars aan ongekwalificeerde doorklikkosten besparen. Een SEO kan deze vinden. Voorbij zijn de dagen dat je gewoon een heleboel woorden in de metatags stopte, en een bezoeker dat woord in de zoekmachine kon typen, en de website verschijnt meestal in de vermeldingen. De algoritmen van internetzoekmachines zijn veel complexer en u kunt uw positie zelfs schaden door net zo verkeerde trefwoorden.

Als u de link niet kunt markeren en van uw website kunt verwijderen, ziet u er klaar uit! Als je het niet kunt pakken en op de juiste manier in een document kunt plakken, maak dan een plan, denk dat Google het gaat lezen, plaats het in hun zoektocht naar een elektrische motor. Zeker, mensen zullen je vertellen: maak je geen zorgen, de zoekmachines indexeren het niet. Misschien hebben ze gelijk, mijn gevoel zegt: Kijk even goed als! Hou het simpel!

Dat gezegd hebbende, speelt SEO nog steeds een belangrijke rol bij het ruimschoots voldoen aan de regels van de hedendaagse zoekmachine. U moet nog steeds basismethoden voor zoekmachineoptimalisatie uitvoeren, zoals het toevoegen van trefwoorden en het aanmelden van uw website bij de zoekmachines. Houd echter in gedachten wat ECHT belangrijk is (het begint met een ‘c’).

Published inUncategorized
A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.